Mahamudra elvonulás

Mahámudrá elvonulás

Gurujóga

Nyári elvonulás Ven. Vadzsramálá mandalácsárja vezetésével

A mahāmudrában az egyik legfontosabb gyakorlat nem más, mint a gurujóga. A mahāmudrā vonal guruinak és tanítványaiknak sok-sok története mutatja, mennyire hatékony is ez a gyakorlat. Ez a tudat őseredeti nemkettős állapotának felismeréséhez vezető közvetlen ösvény. A gurujóga egyes szakaszai hidat vernek az elhomályosult énképzetünk és a tudat valódi természete között, amely tiszta és tökéletes, jóllehet ezt még nem ismertük fel.

Az elvonuláson a mahāsiddhák élettörténeteiből, s azokból a megoldási módozatokból merítünk majd inspirációt, amelyek segítségével ők maguk is leküzdötték az akadályaikat. Ilyen módon bontakoztathatjuk ki a bizalmat (śraddha), ami valójában a gyökere valamennyi sziddhi (összes nagyszerű megvalósításának.

Vezeti: Ven. Vadzsramálá mandalácsárja
Helyszín: Három Kincs Völgye Taoista Központ, 3078 Bátonyterenye, Bükkvölgyi major 1.
Időpont: augusztus 5-12. (szombattól szombatig)
A részvétel díja: Szállás + étkezés kb. 50.000 Ft, (június 30-ig, utána 55.000 Ft/fő), amely tartalmazza az idegenforgalmi adót is.
Tandíj: önkéntes felajánlás alapján
További információ: A programmal kapcsolatban az elektronikus hírlevelünkből, a www.buddhizmus.hu weboldalunkon, illetve telefonon tájékozódhat: Szubhá Horváth Diána, 0670 63 55 360

Elvonulás
Helyszín (egyéb): 
Három Kincs Völgye Taoista Központ
Felelős személy / Program vezető / Előadó: 
Ven. Vadzsramálá

Jelentkezési űrlap

A jelentkezést csak a részvételi díj önköltség részének befizetésével együtt tudjuk elfogadni. Részvétel kizárólag előzetes jelentkezés alapján, csak a teljes első és/vagy második héten lehetséges.

Lakcím
Az elvonulásokon való részvétel szabályait elolvastam, betartásukat vállalom. Részvételi szándékom az elvonulás teljes időtartamára szól. Vállalom, hogy beszédemmel nem zavarom a társaimat és a saját elmélyülésemet, s a mobiltelefon használatáról az elvonulás ideje alatt tudatosan lemondok. Az intenzív meditációs elvonulás kockázatairól szóló tájékoztatást tudomásul vettem, és a rendezvényen kizárólag saját felelősségemre veszek részt. Amennyiben jelenleg ideggyógyászati, pszichiátriai vagy pszichoterápiás kezelés alatt állok, részvételi szándékomról tájékoztattam kezelőorvosomat/terapeutámat, aki az elvonuláson való részvételem ellen nem emelt kifogást.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
facebook