Adónk “egyházi” 1%-ának felajánlása

Kedves Barátunk, Tisztelt Hívünk!

Kérjük támogassa törekvéseinket adója 1 százalékával!

A Buddhista Misszió immár több mint hatvan éve szolgálja mindazokat, akik a Buddha felismeréseiből merítve igyekeznek „kerülni a rosszat, tenni a jót és tisztítani a tudatukat, hogy ezáltal harmonikusabbá, szabadabbá és boldogabbá váljék a világunk.
Jelenleg a közösség tanítói a hagyományos buddhista tan átadását több szinten végzik: az alapoktól egészen a következő tanítói generációk képzéséig.

A társadalmat aktívan támogató tevékenységeink abból a belátásból fakadnak, hogy ha magunkat megváltoztatjuk, megváltozik a világ is, s miközben megváltoztatjuk a világot, mi magunk is megváltozunk. Közösségünk számos hátrányos helyzetű embernek ad konkrét segítséget.

Kérjük, támogassa törekvéseinket azzal, hogy adója egyházaknak felajánlható 1 százalékát a Buddhista Missziónak ajánlja fel!
Kérjük, hogy a személyes adatait töltse ki a nyomtatványnak a felső részénél, és rendelkezzen az alapítványok számára felajánlható 1%-ról is!
Amennyiben az alapítványok számára felajánlható SZJA 1%-ot a Maitreya Buddhista Alapítványnak kívánja felajánlani, kérjük, hogy azt az űrlapot töltse ki a saját adataival, amelyen ez a rubrika is előre ki van töltve. A Maitreya Buddhista Alapítvány adószáma: 18018394-1-43
Amennyiben csak az egyházak számára felajánlható 1%-ot kívánja a Buddhista Missziónak adni, azt az űrlapot válassza, amelyen az alapítványi rész üres, így abba a az Ön által választott alapítvány adó számát tudja meg-
adni. Köszönjük!

Az 1+1%-ról ezeknek megfelelően így rendelkezhet:

1) Önadózóként saját maga adja le elektronikusan, vagy papíron a NAV-nak az adóbevallását.

Ha ön készíti el az adóbevallását, és a Buddhista Missziónak kívánja felajánlani az adója 1%-át akkor május 22-ig kell az 17EGYSZA nyomtatványt a NAV-hoz eljuttatnia – akár elektronikusan, akár ezzel a nyomtatvánnyal papíron, lezárt borítékban. Kérjük, egészítse ki a személyes adataival és az alapítványoknak felajánlható 1% címzettjének adószámával.

Ha elektronikusan adja be a bevallását, kérjük, adja meg a Buddhista Misszió adatait:
Technikai szám és az egyház hivatalos megnevezése:

0341 Buddhista Misszió, Magyarországi Árya Maitreya Mandala Egyházközösség

Az alapítványoknak felajánlható 1 százalékot kérjük, ajánlja fel a Maitreya Buddhista Alapítványnak.
Adószám és az alapítvány hivatalos megnevezése: 18018394-1-43 Maitreya Buddhista Alapítvány

2) Ha önnek a NAV készíti el az adóbevallását

Ebben az esetben a Buddhista Misszió adataival kitöltött a 17EGYSZA nyomtatványt szíveskedjen lezárt borítékban, vagy elektronikusan a NAV-nak elküldeni május 22-ig.

Az alapítványoknak felajánlható 1 százalékot kérjük, ajánlja fel a Maitreya Buddhista Alapítványnak.
Adószám és az alapítvány hivatalos megnevezése: 18018394-1-43 Maitreya Buddhista Alapítvány
További információk:

Az adó 1+1% felajánlásáról az új online felületen, vagy a 17SZJA EGYSZA lapján, illetve az erre a célra kialakított 17EGYSZA jelű nyomtatványon is rendelkezhet. - Az adó 1+1% felajánlásáról a rendelkező nyilatkozatot

2018. május 22-ig kell elektronikusan vagy postán megküldenie a NAV-hoz, akár a bevallás részeként, akár külön. Rendelkezése csak akkor lesz érvényes, ha adóját befizette és nincs adótartozása.

A rendelkező nyilatkozat az egyházi kedvezményezettek tekintetében 2018-tól több évre vonatkozóan, visszavonásig vagy új kedvezményezett megjelöléséig határozatlan időre tehető meg. A nyilatkozat visszavonására vagy új kedvezményezett megjelölésére évente egy alkalommal, az adóévet követő május 20-áig van lehetőség.

facebook