Ima az Istennőhöz, Parnashavarihoz, aki minden betegséget megsemmisít

Őszentsége Csetcang Rinpoche a világot sújtó járványok okozta szenvedések enyhítésére Parnashavari gyakorlatát javasolja.

A gyakorlat végzéséhez Őszentsége online meghatalmazása az alábbi felvételen tekinthető meg:
https://www.youtube.com/watch?v=LHuPwpalW44&fbclid=IwAR3vahevDsNrk5D2PGt...

Tiszteletreméltó Vajramala tanítása Parnashavariról és a koronavírus járvánnyal kapcsolatban az alábbi felvételen tekinthető meg:
https://youtu.be/QRc5oxE13pY

Alábbi tanításokat köszönjük Tiszteletreméltó Drupon Konchok Lhundupnak és Tiszteletreméltó Drupon Konchok Jigmetnek, valamint a Zalaszántói Milerépa Meditációs központ munkatársainak, hogy elérhetővé tették magyar nyelven. 2020.03.21. 11:00-kor kezdődő online meghatalmazásról bővebb információkat az alábbi oldalon találhatók:
https://stupa.hu/hu/10-kategoria-hu-hu/110-parnashavari-meghatalmazas

Parnashavari gyakorlata

A Dharmakája nagyszerű gyönyörteli mandalájából megjelenve védelmet nyújtasz a veszélyes betegségek ellen mint a járványok, valamint megóvsz az idő előtti haláltól. Hódolattal Téged megasztallak kívánság beteljesítő tevékenységek Anyja!

Aranyszínű Parnashavari egy lótuszon ül, középső, fő arca sárga, a jobb oldali kék, a bal oldali fehér. Haja fejdíszként felkötve, teste teljes egészében ragyog. Hódolattal Téged magasztallak beteljesítésekben részesítő Istennő pompás megvalósulása!

Előkelő kiválóság, a bölcsesség és együttérzés megtestesülése vagy, hatalmas, idők végezetéig lobogó tüzek közepében állva, három arcoddal és hat kardoddal tettentő haragosan jelensz meg. Hódolattal Téged magasztallak, kinek egyik lába kinyújtva, másik behajlítva.
Te, aki a levélszoknyát viselsz, kezeidben íjat, nyilat, harci bárdot és faágat tartasz, Parnashavari, ki a megfélemlítő mudrát mutatod és vadzsrát tartasz – Hódolattal Téged magasztallak nagyszerű Anya, előlények védelmezője.

OM PISA CI PARNA SHAVARI SARVA MARI PRA SA MA NI HUNG

Recitáld a mantrát ahányszor csak tudod, miközben elképzeled, hogy az Istennő szivárványtestéből kiáradó fények minden betegséget, járványt elpusztítanak.
Ezen erényes cselekedetek által valósítsam meg gyorsan Parnashavari állapotát és kivétel nélkül vezessek minden lényt ebben az állapotba!

Ezen gyakorlat a páratlan Drikungpa Kyobpa Dzsigten Szumgön által összeállított imagyűjteményből származik.

Parnashavari mantrájának jelentése

Parnashavari (tibeti nyelven Ri tro ma, lo ma gyun ma) a dákini, aki a gyógynövények zöld levelibe öltözött, Tara 21 megtestesülése közül a 20-ik, Amoghasoddhi bölcsességével áll kapcsolatban, aki megvéd minket a fertőző betegségektől.
Dzsigten Szumgön Összegyűjtött Tanításaiban (Kabum) foglaltak szerint Parnashavari matrája nagyon hatékony és erőteljes gyógyító, nyugtató hatású ami a fertőző betegségeket megfékezi.

OM PISA CI PARNA SHAVARI SARVA MARI PRA SA MA NI HUNG

OM: szent szótag, mely három hangot ölel magába: A,U,M, mely a buddha megtisztított testét, beszédét és tudatát reprezentálja, mely megáldja és aktivizálja a saját testünket, beszédünket és tudatunkat, elültetve a három kája (nirmánakája, szambogakája, dharmakája) megvait. Itt gyakorlatilag segítségül hívva a szótag hangjait a testük, beszédük és tudatuk szintjén:
• megelőzzük a konkrét kórokozóval való találkozást,
• kerülünk védelem alá ha már veszélyeztet a kórokozó,
• és szabadül meg teljesen az, aki már megfertőzött a járványok hatásaitól.
PISACI: női istenség, aki nagy erővel rendelkező, mint egy dákini vagy jogini, aki minden démonikus szellem, negativitás és zavaró erő ellen képes az érző lények számára megelőzést és védelmet nyújtani, illetve megszabadítani minden lényt.
PARNA: egy fa vagy növény levele
SHAVARI: erdőben élő törzsi Hölgy, aki mágikus képességekkel és hyógyító erővel rendelkezik erdei gyógynövényeket és gyógyszereket használva.
PARNASHAVARI: erdőben élő, hatalmas erejű dákini, aki zöld gyógynövényekből álló ruhában jelenik meg, mely minden betegséget és járvány ellenszere.
SARVA: minden, összes
MARI: betegség vagy járvány
PRASHAMARI: lecsendesítő, megsemmisítő
SARVA MARI PRASHAMARI: minden betegség és járvány lecsendesítője / megsemmisítője.
HUNG: a sziddhik (megvalósítások) elérése, a kívánság beteljesítése, az istenség állapotában, a Parnashavari állapot elérésének bizonyossága.

facebook
A weboldalunk cookie-kat használ azért, hogy a legmegfelelőbb szolgáltatást tudja nyújtani.
A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.