Ismét bezárnak a Buddhista Misszió központjai

Kedves Barátunk

A járványhelyzetre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy 2020. szeptember 14-től központjainkat – Maítréja Ház, Keleti Kulturális Központ, Tusita központ - Sopron – bezárjuk. Bár korábban még azt terveztük, hogy szeptembertől a régi módon, tehát tanítóink személyes jelenlétével rendezzük meg programjaink egy részét, de mind tanítóink, mind látogatóink védelmében jobbnak látjuk, ha erre nem kerül sor. Így tanítóink – Vajramala, Lílavadzsra és Amoghavajra – minden programját határozatlan ideig online fogjuk megtartani és ez idő alatt könyvtárunk sem fogad majd látogatókat.
A tanítások egy részét a Buddhista Misszió youtube-csatornáján közvetítjük online, míg másik részéhez Google Meet, illetve Zoom segítségével lehet csatlakozni. Az egyes programoknál külön-külön is jelezzük, hogy azokon milyen módon lehet majd online is követni.

A Youtube-közvetítésekről

Heti rendszerességgel több előadásunk is lesz, amit a tavaszi gyakorlatunknak megfelelően youtube-csatornánkon élőben közvetítünk. Azok, akik korábban már regisztráltak ezekre, azoknak nem szükséges újra megtenniük ezt, ők automatikusan kapják majd e-mailben az értesítést az éppen aktuális közvetítésekről. Akik pedig még nem regisztráltak, itt találják meg a Buddhista Misszió youtube-közvetítéseinek regisztrációs felületét:
https://tinyurl.com/y5rjmwfo

Közvetítés Google Meet-en:

Vajramala szombati programjai online a Google Meet-en lesznek elérhetők, ehhez szükség van egy külön regisztrációra, amit itt lehet megtenni:
https://tinyurl.com/y53yzfv7

Ezek olyan programok, amelyeken a tanító számára fontos, hogy a résztvevők interaktív módon vegyenek részt rajtuk. Mindezt az adott programok leírásánál is jelezzük.

Közvetítés Zoom-on

Lílávadzsra havonta egyszer megtartott szombati programjain már korábban is megszokhatták a résztvevők, hogy azokon Zoom-on keresztül lehet részt venni. Ezek olyan tanítások, amelyeken a tanító számára fontos, hogy a résztvevők interaktív módon vegyenek részt rajtuk. Mindezt az adott programok leírásánál is jelezzük.
A Zoom-os részvételre a lilavadzsra@gmail.com e-mail címen lehet majd jelentkezni.

Programok

Programjainkról részletes információk találhatók itt:
https://buddhizmus.hu/cimoldal#programok

Az online közvetített programokon, illetve az online platformon keresztül megtartott tanítási és meditációs alkalmakon való részvételhez - a szervezési feladatok tervezhetősége és ellátása céljából, a szervezéssel összefüggő közlemények megküldése érdekében történő elérhetőség biztosítására - regisztráció szükséges; a regisztrációval az érintett hozzájárul a regisztráció során megadott személyes adatainak a Buddhista Misszió általi kezeléséhez. A személyes adatokat a Buddhista Misszió az itt elérhető adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli.

https://buddhizmus.hu/sites/default/files/dokumentumok/BM_adatkezelesi_t...

A programokon való személyes részvétellel a résztvevő magára nézve kötelezőnek fogadja el a Házirend betartását.

Fontos:

Az online közvetítéseknek nem lesz részvételi díja, mindenki térítésmentesen vehet részt rajtuk. Kérjük azonban, hogy a résztvevők lehetőség szerint adományokkal támogassák a tanítókat és a közösséget. Az adományokat a rendeltetési cél megjelölésével (a tanítóknak szánt adományoknál a tanító nevének feltüntetésével) a Buddhista Misszió bankszámlájára kérjük átutalni:
Raiffeisen bank 12011148-00116750-00100005

Üdvözlettel:
A Buddhista Misszió vezetése

facebook
A weboldalunk cookie-kat használ azért, hogy a legmegfelelőbb szolgáltatást tudja nyújtani.
A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.