Őszi programok a Buddhista Missziónál

Kedves Barátunk!

Őszi programjaink felkerültek a buddhizmus.hu weboldalra. Mivel nem tudjuk, hogy a járványhelyzet hogyan alakul majd, ezért olyan struktúrát alakítottunk ki, amely rugalmasan tud alkalmazkodni egy esetleges karantén időszakhoz. Azt tervezzük, hogy szeptembertől a régi módon, tehát tanítóink személyes jelenlétével rendezzük meg programjaink egy részét, de a programok mindegyikét online (is) közvetítjük. A tanítások egy részét a Buddhista Misszió youtube-csatornáján közvetítjük online, míg másik részéhez Google Meet, illetve Zoom segítségével lehet csatlakozni. Az egyes programoknál külön-külön is jelezzük, hogy azokon milyen módon lehet majd online is követni.

A személyes részvételről

Szeptembertől mind a Keleti Kulturális Központban, mind a Maitréja házban, mind a soproni Tusita Központban lehetőség lesz közös részvételre is, ha az előre nem tervezhető járványügyi intézkedések ezt nem akadályozzák meg.

Kérjük, hogy a hivatalos szervek általi ajánlásokat betartva a központokban megtartandó programokon csak azok jelenjenek meg személyesen, akik nem jártak külföldön az elmúlt hetekben, illetve maradéktalanul egészségesek és nem tapasztalnak magunkon egyetlen tünetet sem.

Központjaink bejáratnál kézfertőtlenítővel várunk mindenkit, kérjük ennek alkalmazását. • Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint mindig kicsit korábban érkezzen meg, hogy az előkészületek zökkenőmentesek legyenek.

Az előírásoknak megfelelően a szükséges társadalmi távolságtartást (1,5 m) kérjük, mindenki tartsa be. Központjainkban a meditációs párnák és a székek úgy lesznek lehelyezve, hogy a megfelelő távolság biztosítva legyen, kérjük mindenki csak az előre kikészített, kihelyezett székeken, illetve párnákon foglaljon helyet.

A Youtube-közvetítésekről

Heti rendszerességgel több előadásunk is lesz, amit a tavaszi gyakorlatunknak megfelelően youtube-csatornánkon élőben közvetítünk. Azok, akik korábban már regisztráltak ezekre, azoknak nem szükséges újra megtenniük ezt, ők automatikusan kapják majd e-mailben az értesítést az éppen aktuális közvetítésekről. Akik pedig még nem regisztráltak, itt találják meg a Buddhista Misszió youtube-közvetítéseinek regisztrációs felületét:
https://tinyurl.com/y5rjmwfo

Közvetítés Google Meet-en:

Vajramala szombati programjai online a Google Meet-en lesznek elérhetők, ehhez szükség van egy külön regisztrációra, amit itt lehet megtenni:
https://tinyurl.com/y53yzfv7

Ezek olyan programok, amelyeken a tanító számára fontos, hogy a résztvevők interaktív módon vegyenek részt rajtuk. Mindezt az adott programok leírásánál is jelezzük.

Közvetítés Zoom-on

Lílávadzsra havonta egyszer megtartott szombati programjain már korábban is megszokhatták a résztvevők, hogy azokon Zoom-on keresztül lehet részt venni. Ezek olyan tanítások, amelyeken a tanító számára fontos, hogy a résztvevők interaktív módon vegyenek részt rajtuk. Mindezt az adott programok leírásánál is jelezzük.

A Zoom-os részvételre a lilavadzsra@gmail.com e-mail címen lehet majd jelentkezni.

Programok

Programjainkról részletes információk találhatók itt:
https://buddhizmus.hu/cimoldal#programok

Az online közvetített programokon, illetve az online platformon keresztül megtartott tanítási és meditációs alkalmakon való részvételhez - a szervezési feladatok tervezhetősége és ellátása céljából, a szervezéssel összefüggő közlemények megküldése érdekében történő elérhetőség biztosítására - regisztráció szükséges; a regisztrációval az érintett hozzájárul a regisztráció során megadott személyes adatainak a Buddhista Misszió általi kezeléséhez. A személyes adatokat a Buddhista Misszió az itt elérhető adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli.
https://buddhizmus.hu/sites/default/files/dokumentumok/BM_adatkezelesi_t...

A programokon való személyes részvétellel a résztvevő magára nézve kötelezőnek fogadja el a Házirend betartását.

Fontos:

Az online közvetítéseknek nem lesz részvételi díja, mindenki térítésmentesen vehet részt rajtuk. Kérjük azonban, hogy a résztvevők lehetőség szerint adományokkal támogassák a tanítókat és a közösséget. Az adományokat a rendeltetési cél megjelölésével (a tanítóknak szánt adományoknál a tanító nevének feltüntetésével) a Buddhista Misszió bankszámlájára kérjük átutalni:

Raiffeisen bank 12011148-00116750-00100005

facebook
A weboldalunk cookie-kat használ azért, hogy a legmegfelelőbb szolgáltatást tudja nyújtani.
A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.