Tájékoztató az online közvetítések rendszeréről

online közvetítés

Új problémák, új lehetőségek!

Egy pici vírus hatalmasabb erővel és befolyással bír, mint amit valaha el tudtunk képzelni. A Maitreya Mandala nemzetközi buddhista közösség követi azokat az ajánlásokat, amelyeket egészségügyi és állami vezetők javasoltak és ezeknek megfelelően – a helyzet megváltozásáig – bezárta valamennyi központját. Ez azt jelenti, hogy a programjainkat nem folytathatjuk a megszokottak szerint, hanem a közbiztonság érdekében változtatnunk kell a szokásainkon.

A „Dharma online” élő adás-program ma, március 23-án indul. A levélhez csatolt táblázat mutatja a heti programok rendjét, amely mind a magyar nyelvű, mind a német nyelvű programokat tartalmazza, valamint azt, hogy az utóbbiak közül melyek hallgathatók tolmácsolással.

„Változtassuk lehetőségekké az akadályokat!” – e mottónkhoz híven új megoldásokat találtunk, amelyeket szeretnénk bevezetni a Maitreya Mandala szanghában és a közösségünk baráti körében. Ennek a „Dharma Online” nevet adtuk, amely egy online, élő adásos (streaming) program, s amely hétfőn, március 23-án fog elindulni – szinte egyidőben a tavasz kezdetével.

A mellékelt táblázat mutatja a heti programrendet, amely mind a magyar nyelvű, mind a német nyelvű programokat tartalmazza, valamint azt, hogy az utóbbiak közül melyek hallgathatók tolmácsolással.

A Maitreya Mandala YouTube csatornájára fel lehet iratkozni az alábbi linken található kérdőív kitöltésével. A regisztrációt követően automatikusan küldünk emailen minden jelentkezőnek YouTube- linket az előadásokhoz. Elég egyszer regisztrálni, mert onnantól rendszeresen küldjük a linket az előadás előtt az alábbi tartalommal:
- az előadás címe, előadó neve, az előadás időpontja
- weboldal-link az előadáshoz

Itt tudsz regisztrálni:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSer_iln-rLhyKVlwm9XQbz9YSqCl1-z...

A tanítások általában 18:00 órakor kezdődnek és közel egy órásak. Bár ezek nem interaktív események, fel lehet tenni az előadóhoz intézett kérdéseket írásban a chat-ablakban.

Reméljük, hogy ezek az online élő adások segítenek Neked ezekben a nehéz napokban.

Üdvözlettel:

A Buddhista Misszió vezetősége

facebook
A weboldalunk cookie-kat használ azért, hogy a legmegfelelőbb szolgáltatást tudja nyújtani.
A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.